SYSTEMEN

C&C MAAT PC

Geen standaard “supermarkt PC” waarbij u maar genoegen moet nemen met de inhoud, maar een systeem gebouwd voor uw specifieke toepassing. Van tekstverwerking tot videobewerking, van internet PC tot CAD systeem, binnen uw budget of een extra stille PC. Wij hebben een ruime ervaring van meer dan 25 jaar op velerlei gebieden, uitgebreide technische kennis en eigen assemblage, om u als klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Geen nummer maar naam. Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk advies!

LAPTOP

Hét alternatief voor wie weinig concessies wil doen aan de kracht en mogelijkheden van een desktop PC en toch mobiel wil zijn. Al uw eigen programma’s en bestanden bij de hand. Makkelijk mee te nemen naar de tuin of op vakantie, of op te bergen als u uw bureau voor andere zaken wilt gebruiken. Van ultra-portable tot desktopvervanger, wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

TABLET

De ultieme mobiele oplossing, voor thuis en op reis. Uitermate geschikt voor wie internet pagina’s wil bezoeken of zijn e-mail wil lezen. Voordelig in aanschaf, uitgebreide mogelijkheden. Ook leverbaar met Windows 11 en Microsoft Office*. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

*Voor langdurig gebruik raden wij het gebruik van een laptop of desktop PC aan.
KASPERSKY RETAIL PARTNER
SILVERFAST DISTRIBITEUR