DIENSTEN

U herkent het vast wel. Gisteren sloot u uw PC af en werkte alles nog prima. Vandaag gaat hij niet meer aan, werkt heel traag, krijgt u vreemde schermen te zien of maakt heel veel lawaai. Bij ons bent u aan het juiste adres!

SOFTWARE

Van Adobe tot Zip. Uw PC als hulpmiddel functioneert alleen goed met de juiste software. Of het nu gaat om nieuwe programma’s of het up-to-date houden van uw bestaande software, als gecertificeerd Microsoft partner kunnen wij u altijd helpen bij het vinden van de juiste oplossing!

HARDWARE

Technieken veranderen. Wat tot voor kort nog modern was is vandaag verouderd. Uw PC kan niet meer meekomen met uw (veranderde) wensen. Vaak is het niet noodzakelijk meteen een nieuwe PC te kopen, maar volstaat het een aantal onderdelen te vervangen of geheugen bij te plaatsen. Door onze ruime kennis van de modernste technieken en onderdelen geven wij u graag een vrijblijvend advies over de mogelijkheden in uw situatie.

ONDERHOUD

Niet alleen de juiste software en onderdelen zijn essentieel, maar ook onderhoud. Hierbij kunt u denken aan controle op defecten aan onderdelen, virussen of spyware of een juiste werking van Windows en andere software. Desgewenst kunnen wij voor u de nieuwste (anti-virus) software installeren. Ook het fysiek schoonmaken van de PC behoort tot het vaste onderhoud. Stof en vuil kunnen een negatieve werking hebben op uw systeem, met defecten tot gevolg. Is het onderhoud van uw PC er ook al lang bij ingeschoten? Neem vandaag nog contact op!

KASPERSKY RETAIL PARTNER
SILVERFAST DISTRIBITEUR